Girit Adası Deprem / Girit Adası Kıyılarında Deprem HareketliliÄŸi | Depremi / Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Akdeniz'deki girit adası'ndra bugün sabah 09.17'de meydana gelen ve . Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Akdeniz'deki girit adası'ndra bugün sabah 09.17'de meydana gelen ve . 350’nin üzerinde binada hasar var.. - Ocak Medya
350’nin üzerinde binada hasar var.. - Ocak Medya from www.ocakmedya.com
Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) tarafından yapıla açıklamada, yunanistan'ın girit adasında 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde .

Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar .

Akdeniz'deki girit adası'ndra bugün sabah 09.17'de meydana gelen ve . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı.

Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Yunanistan'ın Girit Adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem
Yunanistan'ın Girit Adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem from www.krttv.com.tr
Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'deki girit adası'ndra bugün sabah 09.17'de meydana gelen ve . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde .

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Akdeniz'deki girit adası'ndra bugün sabah 09.17'de meydana gelen ve . Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) tarafından yapıla açıklamada, yunanistan'ın girit adasında 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) tarafından yapıla açıklamada, yunanistan'ın girit adasında 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar .

Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Yunanistan'da bir deprem daha! â€
Yunanistan'da bir deprem daha! â€" Güncel Haberler, Son from www.turktime.com
Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar .

Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı.

Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'deki girit adası'ndra bugün sabah 09.17'de meydana gelen ve . Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Girit Adası Deprem / Girit Adası Kıyılarında Deprem HareketliliÄŸi | Depremi / Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.